Participaties

Elke ondernemer die wil groeien, loopt vroeg of laat tegen grenzen aan. Dat kunnen zowel financiële als organisatorische barrières zijn. U heeft behoefte aan extra werk- en denkkracht of aan een ervaren sparringpartner die samen met u de lijnen kan uitzetten.

Ik help bedrijven groeien, op verschillende manieren. Zo kan ik voor een periode een aandeel nemen in uw bedrijf. Dit zorgt niet alleen voor onmiddellijke verbetering van uw werkkapitaal, maar brengt tevens een ervaren stuurkracht aan boord die de organisatie (her)structureert, strategische en financiële businessplannen opstelt en tevens fungeert als praktisch en strategisch klankbord. 

Balans
Voor een succesvolle participatie is het belangrijk dat u samenwerkt met iemand die niet alles vanuit één discipline bekijkt. Ik zoek naar de balans tussen commercie, finance en operatie. Voor het boeken van goede bedrijfsresultaten grijpen deze onderdelen als tandwielen in elkaar. Ik help u ze gesmeerd te laten draaien.

Kiest u voor participatie, dan doet GBv Participaties dit gedurende een vooraf afgesproken termijn. Deze kan variëren van zes maanden tot meerdere jaren. Ubbo Kuper kan taken van u overnemen, als gelijke aan uw zijde werken of duiken in die materie waar u maar niet aan toekomt. Met zijn topsportachtergronden een nuchtere, Groningse blik (gezond boerenverstand!) staat GBv Participaties voor resultaat voor uw onderneming.

Neem contact op

Of bel +31(0)6 429 348 78 voor een telefonische kennismaking