Interim management en advies

In de huidige tijd zijn bedrijven altijd in beweging. Snelle groei, operationele crisis of de markt die vraagt om bijsturing van de organisatie. Steeds meer zie je dat de context het gevraagde leiderschap bepaald. 

In een veranderingstraject moeten alle neuzen dezelfde kant op. Ik neem daarin op natuurlijke wijze de leiding. Geen omslachtige rapporten of grote plannen, maar actie. Mijn kracht ligt in het nemen van verantwoordelijkheid en een team meekrijgen. Dankzij ruime ervaring in de private sector kan ik situaties snel beoordelen en - ook onder tijdsdruk - met een koel hoofd de juiste beslissingen nemen. Mijn uitgangspunt is de bedrijfsleiding te ontzorgen en de werknemers (weer) vertrouwen te geven.

Het leukst zijn uitdagingen of problemen waar een ander niet meer uit komt. Daar mag u me voor wakker bellen, ik ga ze graag met u aan.

Gezond boerenverstand
Dankzij mijn no-nonsense-aanpak achterhaal ik als interimmanager over het algemeen snel de werkelijke oorzaken achter problemen en uitdagingen. Met gezond boerenverstand, is mijn ervaring, kom je altijd het verst. Windowdressing of symptoombestrijding geloof ik niet in, het gaat er om uw bedrijf in de kern verder te helpen. Zowel bij het geven van advies als het tijdelijk overnemen van verantwoording.


Ubbo Kuper is uw adviseur en interimmanager voor:

- Crisis management
- Change management
- 'Groeistuip'-management
- Bedrijfsmanagement
- Logistiek / processen / Lean

Neem contact op

Of bel +31(0)6 429 348 78 voor een telefonische kennismaking